Little Devil veiling

18.30u / LD rekwisieten worden geveild / veilingmeesteres Lenny / deelname gratis

Lieve mensen, zoals jullie weten wordt de zaal van Little Devil flink verbouwd. We gaan natuurlijk proberen om de oude sfeer weer helemaal terug te laten komen in de nieuwe zaal. De sticker-wanden komen bijvoorbeeld weer terug, daar zit veel historie in! Een klein deel ervan (ongeveer 10%) kunnen we echter helaas niet meer terugplaatsen.
Daarnaast zijn er een aantal zaken die we tegenkwamen tijdens de verbouwing (o.a. onze oude terras – Lemmybar, wanddecoraties, wand-gitaren, etc) die we niet meer gaan gebruiken. Toen vervolgens Sjors Bekkers (van Limus-art, bekend van o.a. Roadburn) ons ook nog eens een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen original aanbood om te verkopen, dachten we: zou het niet gaaf zijn om deze rekwisieten te veilen?

De veiling vindt plaats in de Little Devil, a.s. zondag 1 september. Inloop is vanaf half 7, vanaf half 8 gaan de eerste stukken onder de hamer van veilingmeesteres Lenny van Keulen. Onze web-wizz Pieter heeft in no-time deze webpagina gebouwd, waar alle items op te vinden zijn. De stukjes sticker-wand zijn omlijst en er kan zelfs gezocht worden op band-naam! Zo leven deze stukjes Little Devil voort op een andere plek. De opbrengst van de veiling wordt helemaal gebruikt om de inrichting van de zaal nog beter te maken en bijvoorbeeld die upgrade van de airco installatie mogelijk te maken.

Tot zondag!